SKEPWOLF COATINGS & PROJECTS - BELLWEG 19 - 6101 XA ECHT

Wordt jij ons nieuwe Borma Point !

Wij zoeken enthousiaste ondernemers die dealer willen worden voor de Borma Wachs lakken en oliën. Als Borma Point bent u werkzaam in de houtverwerkende sector, zoals meubelmakers, interieurbouwers,  parketleggers, maar ook bijv. hoveniers of houthandelaren. Voor zowel binnen- als buiten biedt Borma Wachs de beste oplossingen om uw hout te beschermen. Wij vragen u niet om het totale Borma pakket te verkopen, maar alleen de producten die overeenkomst hebben met uw eigen bedrijf. Een parketlegger zal waarschijnlijk geen vraag krijgen naar tuinbeits en visa versa. 

Daarom biedt Skepwolf haar dealers een  aanbod op maat, gebaseerd op uw persoonlijke wensen. Naast de levering van de houtbeschermingsproducten en reinigingsmiddelen met interessante marges, zorgen wij ook voor advies en ondersteuning op het gebied van sales en marketing. Tevens is het mogelijk om specifieke verwerkingsvoorstellen per project aan te reiken. Naast productscholing bent u welkom op de dealerdagen. 

Borma Point worden, vraagt geen grote investering. De producten zijn per stuk leverbaar. Hierdoor kun je met een beperkte voorraad starten en testen welke producten voor jouw het hardste lopen. 

Meer weten over de mogelijkheden om Borma Point te worden? Mail ons: info@skepwolf.com  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. 

www.bormawachs.comwww.skepwolf.com

 

GOPR0189